Tietoa meistä

Kuusipuu on perheyritys, jonka aktiivisessa toiminnassa on mukana jo kolme sukupolvea. Harjoitamme suomalaisten joulukuusien kasvatusta ja myyntiä. Kasvatus tapahtuu Leppävirralla, pääosin isovanhempiemme aiemmin viljelemillä peltoalueilla. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä tapahtuneen tuotantosuunnan muutoksen seurauksena vielä 1980-luvulla pelloilla laiduntaneet lehmät ovat tehneet tilaa joulupuuviljelmillemme. Ensimmäisen joulupuuviljelmämme perustimme vuonna 1997, jolloin liityimme myös Suomen Joulupuuseuraan.

Joulukuusien viljely on pitkäjänteistä puuhaa, sillä keskimääräinen viljelyaika on 7-10 vuotta ennen kuin kuusi on korjuuvalmis. Joulusesongin aikaan työllistämme myyntitehtävissä 15-20 suomalaista nuorta, joista osa on päässyt osallistumaan myös kuusiviljelmien hoitoon. Myyjät ovat siis usein nähneet joulukuusen koko elinkaaren "taimesta tupaan".

Laatu on meille tärkeää ja pyrimmekin pitkäaikaisiin ja kestäviin asiakassuhteisiin. Koko kasvatus- ja toimitusketjun hallinnan myötä pystymme takaamaan aina kuusten laadun ja tuoreuden. Me tiedämme mitä myymme ja olemme ylpeitä kuusistamme. Perustamme lähes joka vuosi uuden joulupuuviljelmän ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme hyväksi. Mielestämme tyytyväinen asiakas on paras mainos.

Havutuoksuisin terveisin:

Harri Koponen
harri.koponen@kuusipuu.fi
Puh. 045 - 2234500
Kotirinne 54, 70870 Hiltulanlahti
Y-tunnus 1838781-3

Katsoaksesi videon, hyväksyt Youtuben evästeiden käytön.